Wabis | Çatı Sistemleri Preloader Logo

HAKKIMIZDA

Polonya’da, 1999 yılında bir aile şirketi olarak Çatı Malzemeleri üretimi üzerine faaliyetlerine başlayan Wabis, kısa zamanda, kendi geliştirdiği çatı sistemlerini üreten büyük bir firma haline gelmiştir.


İLETİŞİM

0 850 532 99 27

satisdestek@wabis.com.tr

İSTANBUL İRTİBAT OFİSİ: İSTANBUL İRTİBAT OFİSİ - Mecidiyeköy Mahallesi Çevirmeci Caddesi No: 70/24 Ortaköy – İstanbul

27 Ekim 2023

WABIS Çatı Ustaları ile Birlikte İlerliyor

Çatı sistemleri üzerine üretim ve satış yapan Polonya merkezli Wabis firması, ürünlerini tanıtmak ve çatı ustalarına ürün uygulamalarını öğretmek için usta eğitimleri düzenliyor. 1999 yılında Polonya’da bir aile şirketi olarak çalışmalarına başl..

27 Ekim 2023

Mahya Bandı Montaj Aşamaları

Wabis Mahya Bandını açarak, çok gergin olmayacak ve butil bant şeridi aşağıya bakacak şekilde aşık tahtasına serin.

27 Ekim 2023

Ustalar kulübüne katıl, kemerini bağla!

Ürünlerimizin kalitesiyle desteklediğimiz ustalarımızın, yaptığı işin kalitesini daha da yükseltmek için, ustalarımızın işlerini kolaylaştıran ekipmanlarla onları desteklemek en önemli misyonlarımızdan bir tanesi.

27 Ekim 2023

ÇATI ÇEŞİTLERİ ve ÇATI SİSTEMLERİ

Binaların en üst katının üstünde bulunan ve binayı hava koşullarından ve diğer dış ortam koşullarından bir üst kabuk gibi koruyan yapıdır.

27 Ekim 2023

Vadi Dere Uygulamaları Konusunda Haklı Çıktık

Wabis olarak Türkiye’de kullanılan PVC Vadi Dere (Mail Dere) çözümünün doğru olmadığını hep savunduk. Seneler gösterdi ki HAKLIYIZ.

27 Ekim 2023

WABIS, Türkiye’deki ilk bayi toplantısını gerçekleştirdi

Türkiye’de 2016 yılında faaliyetlerine başlayan Wabis Çatı Sistemleri geçtiğimiz eylül ayında Wabis Çatı Sistemleri Türkiye operasyon müdürü Alpago Polat’ın ev sahipliğinde, Polonya’dan gelen Yönetim Kurulu Başkanı Waldemar Wata ve İhracat Müdür..